10 Jarig Jubileum

10 Jarig Jubileum

Zeer gewaardeerde lezers,

In november 2013 begon er een heel nieuw hoofdstuk in mijn leven met de lancering van (Miss) Marmelstein. Ik begon deze reis kort na het verlies van mijn dierbare moeder, van wie de wijze woorden altijd een constante leidraad zijn geweest: "Geloof in jezelf, werk hard, en de wereld zal voor je opengaan." In de afgelopen tien jaar ben ik gezegend geweest met het creëren van ontelbare met de hand gemaakte kledingstukken voor mijn geweldige klanten. Als ontwerper is er geen grotere vreugde dan het zien van een diverse groep vrouwen die outfits dragen die speciaal voor hen zijn gemaakt.

Terwijl ik terugkijk op het afgelopen decennium en me voorbereid om onze tinnen jubileum te vieren, beginnend in november, heb ik de tijd genomen om al onze collecties opnieuw te bekijken en gesprekken te voeren met klanten en vrienden. Hun feedback is absoluut hartverwarmend geweest. En met een nieuw seizoen in het verschiet, werken we aan een frisse nieuwe collectie. Maar dit seizoen is extra bijzonder omdat ik het hele jaar door Marmelstein met jullie zal vieren. Ik kijk ernaar uit om nieuw leven te blazen in enkele van mijn kenmerkende stukken en ze van een nieuwe draai te voorzien.

In het hart van mijn collectie ligt de nadruk op zachtheid, sensualiteit en verleiding. Ik kies zorgvuldig stoffen uit die geweldig aanvoelen op de huid en beloof een unieke ervaring bij het dragen. De aankomende collectie draait niet alleen om je uiterlijke schoonheid; het laat je ook aan je herinneren aan de innerlijke kracht en elegantie die je bezit. 

Ik nodig je van harte uit om samen met mij de komende twaalf maanden een decennium Marmelstein te vieren. Dank voor je onbetwistbare steun en vertrouwen, die de basis vormen van mijn reis als modeontwerper.

Lieve groet,

Emilie Marmelstein

Previous Article

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published