"Met meer dan 30 jaar ervaring in de mode heb ik Marmelstein opgericht, een milieuvriendelijk merk voor dameskleding. We bieden betaalbare, modieuze en comfortabele dagelijkse kleding die zowel functioneel als duurzaam is. Onze handgemaakte kledingstukken variëren van zakelijke kleding tot avondkleding, jassen, broeken, jurken, tops, tassen en woonaccessoires.

We bieden ook op maat gemaakte en op bestelling gemaakte artikelen via ons atelier, waar klanten rechtstreeks met ons ontwerpteam kunnen werken om stukken te creëren die passen bij hun individuele behoeften en voorkeuren. Onze missie is het creëren van mooie en duurzame dameskleding die handgemaakt is met zorg en aandacht voor detail.

Bij Marmelstein geloven we in de kracht van mode om individualiteit uit te drukken en een positieve impact op de wereld te maken. Onze creaties worden ethisch geproduceerd in Amsterdam met behulp van hoogwaardige materialen en duurzame productiemethoden om afval te verminderen en ethische praktijken te bevorderen.

Door bij ons te winkelen, steun je niet alleen onze beweging naar een meer milieubewuste mode-industrie, maar ontdek je ook een reeks prachtige handgemaakte dameskleding die er niet alleen geweldig uitziet, maar ook heerlijk aanvoelt om te dragen. Of je nu op zoek bent naar iets casual, zakelijke kleding of avondkleding, Marmelstein heeft voor iedere vrouw wat wils. Bedankt voor het overwegen van ons merk, en we kijken ernaar uit om u te helpen er op uw best uit te zien en u goed te voelen!"

— Emilie Marmelstein