Betaalmethoden

Marmelstein accepteert de volgende betaalmethoden:

Creditcard: Visa, MasterCard, American Express, IDeal, Paypal & ApplePay.
Het totaal wordt in rekening gebracht op uw kaart wanneer de bestelling wordt verzonden.

Marmelstein beschikt over een Fast Checkout-optie, zodat u uw creditcardgegevens veilig kunt opslaan, zodat u ze niet opnieuw hoeft in te voeren voor toekomstige aankopen.

PayPal: Uw account wordt in rekening gebracht zodra de bestelling is voltooid. Om u te registreren voor een PayPal-account, gaat u naar de website paypal.com.

Belasting informatie

Er wordt omzetbelasting geheven op uw bestelling in overeenstemming met de Nederlandse regelgeving als uw verzendadres zich in een land bevindt waar de bedrijfsvestigingen zich bevinden.

Betalingsbeveiliging

Op Marmelstein wordt elke aankoop gedaan met maximale veiligheid dankzij het gebruik van door Trustwave en Geotrust gecertificeerde beveiligde servers en de implementatie van de meest geavanceerde versleutelingsservices (SSL). We gebruiken alleen beveiligde verbindingen, zoals blijkt uit het URL-voorvoegsel 'https' en het slotsymbool dat in de adresbalk van de browser wordt weergegeven.

Om uw creditcardaankopen te beveiligen, wordt u bij elke bestelling altijd gevraagd uw CVV-code in te voeren.

Onze afdeling Betalingen kan antifraudecontroles uitvoeren voordat de transactie wordt goedgekeurd en voor een betere bescherming kunnen zij contact met u opnemen voor meer informatie voordat ze de bestelling bevestigen.