"Met meer dan 30 jaar ervaring in de modewereld heb ik in 2013 Studio Marmelstein opgericht, een eco-vriendelijk merk voor dameskleding. Wij bieden betaalbare, modieuze, en comfortabele kleding dat zowel functioneel als duurzaam is. Onze handgemaakte kleding varieert van zakelijke kleding, avondkleding, jassen, broeken, jurken, tops, tassen en accessoires.


Daarnaast bieden we op maat gemaakte en bespoke items in onze studio, waar klanten direct met ons designteam stukken kunnen creëren die aan hun individuele voorkeuren voldoen.


Bij Marmelstein geloven we in de kracht van mode om individualiteit uit te drukken. Onze creaties worden ethisch geproduceerd in Amsterdam met hoogwaardige materialen en duurzame productiemethoden om verspilling te verminderen.


Door bij ons te winkelen, ondersteunt u niet alleen onze beweging naar een meer milieubewuste modewereld, maar ontdekt u ook een reeks prachtige collecties waarmee je er niet alleen geweldig mee uitziet, maar ook geweldig aanvoelen bij het dragen. Of u nu op zoek bent naar iets casual, zakelijke kleding of avondkleding, Studio Marmelstein heeft voor iedere vrouw iets te bieden.


Bedankt voor het overwegen van Studio Marmelstein. Ik kijk ernaar uit om je te helpen je best uit te laten zien!"

— Emilie Marmelstein